Colostrum Plus – lehma ternespiima pulbri tabletid

5,00  KM-ga

Kategooria: Silt:

Ternespiimakoogi pulber

Koogipulber on valmistatud külmkuivatusega 2-4. päeva ternespiimast ja sisaldab ternespiimapulbriga võrreldes seetõttu umbes kolmandiku võrra vähem valku, kuid omab sellele vaatamata väga kõrget toiteväärtust.
Kunagise talumaiuse - ternespiimakoogi - valmistamiseks tuleb:
1) pulber taastada ternespiimaks, lahustades pakendi sisu (50 g) 200 grammis poepiimas, seda paaril-kolmel korral intensiivselt segades ja vahepeal mõne minuti seista lastes;
2) segu tuleb kuumutada temperatuuril 80-90 °C kuni selle kalgenemiseni.
Serveerida on võimalik nii soojalt kui jahutatult. Mait-sestamiseks võib lisada erinevaid siirupeid (näiteks kase-mahlasiirupit), moosi, kaneeli, vaniljesuhkrut või muid selleks sobilikke maitseaineid.
Ternespiimakoogi pulbrit saab edukalt kasutada ka roogade maitsestamiseks või toiduainetesse (näiteks jäätisesegudesse) segamiseks.

OSTUKORV
Tooted puuduvad
Jätka ostlemist
0